forSenses biedt op afspraak klankbaden voor zowel individuen als voor groepen.

Wanneer woorden te veel zijn en je echt helemaal wilt ontspannen en je laten meevoeren met klanken voor een innerlijke reis waarvan je zelf de regisseur bent, kan een klankbad een waardevolle ervaring zijn. De klanken kunnen invloed hebben op je lichaam, herinneringen en emoties. Door de klanken kan het denken op de achtergrond gebracht worden, zodat er meer ruimte komt voor het voelen, lichaamswaarneming en het ‘zijn’. Ze kunnen zorgen voor spierontspanning en stressreductie.
 

Tijdens een klankbad worden naast de verschillende soorten klankschalen, gong en Saphir-chimes o.a. de rainmaker en oceandrum ingezet. Daarnaast worden er ook stiltes gecreëerd.

Het klankbad duurt ongeveer een uur.

Afhankelijk van de locatie (binnen of buiten) en het weer, is het dragen van gemakkelijk zittende kleding en warme sokken aan te raden. Het is belangrijk dat je comfortabel ligt. Een ligmatje of stretcher (dat wat je voorkeur heeft), kussens en een deken breng je zelf mee (bij een boeking voor 1-2 personen is er een ligmat, kussen en deken aanwezig). Na afloop kun je genieten van een kopje thee of water en wanneer daar behoefte aan is, is er ruimte je ervaringen met elkaar te delen.

Prijzen Klankbad

Individueel €75,- incl. 21% btw

2 personen €100,- incl. 21% btw

Voor groepen €25,- p.p. incl. 21% btw (minimale deelname 6 personen en maximaal 10 personen).

In overleg mogelijk op een andere locatie (prijs op een andere locatie in overleg)