Skip to content

Themadag verliesverwerking

Laden Agenda

« Alle Agenda

Themadag verliesverwerking

1 november om 09:30 16:00

Verlies van een dierbare, een vriendschap of een relatie. Afscheid moeten nemen van een baan, een huis of je gezondheid. Er zijn vele redenen waardoor je een gevoel van verlies kunt ervaren.

Tijdens deze dag reiken we je de hand om samen stil te staan bij het verlies en verder te komen in jouw individuele proces. We werken met een kleine groep van maximaal tien deelnemers zodat er ruimte is voor jou en je eigen weg. We werken natuurgericht en vinden persoonlijke aandacht net zo vanzelfsprekend als een warmhartig welkom!

Er zijn verschillende elementen die deze dag vorm zullen gaan geven, zoals een ademsessie, een geleide meditatie en een vuurritueel. Tijdens deze programmaonderdelen zal er door middel van klank, voor de groep en individueel, ondersteuning en versterking worden geboden door forSenses.

Er is tijd en ruimte om te praten, te schrijven, te luisteren of om stil te zij. Kortom, te ervaren wat er is. Je kunt een plek zoeken in de prachtige tuin, om te ordenen, te koesteren, te vergeten of, als je dat wilt, vorm te geven aan dat wat is.

Er is koffie, thee en wat lekkers. Rond het middaguur wordt er een heerlijke biologische lunch geserveerd.

Vanaf 09:30 uur staan we klaar om je te verwelkomen, om 10:00 uur starten we het programma en rond de klok van 16:00 uur zwaaien we je uit. 

€75

Al-licht

+31(0)610229531

Bekijk de site van organisator

De Maanhoeve, Exloërveen

Exloërveen 18a
Exloërveen, 9574 PB
0599-785875
Bekijk de site van locatie