Skip to content

Themadag: Verlies ervaren & verbonden voelen

Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Themadag: Verlies ervaren & verbonden voelen

25 juni om 09:30 14:45

De reden van gevoelens van rouw kan een diversiteit aan ervaringen zijn. Verlies van een dierbare, maar ook een levend verlies van bijvoorbeeld een vriendschap of een relatie.

Afscheid moeten nemen van een baan, een huis, een haard.

Tijdens deze dag reiken we je de hand in een veilige omgeving, waarin je in een kleine groep van maximnaal zes deelnemers toch je eigen weg kunt bepalen. We werken natuurgericht en vinden persoonlijke aandacht net zo vanzelfsprekend als een warmhartig welkom!

Om een waardevol perspectief te creëren bieden we een bijzonder programma waarin Alina, Alie en Jetske je zullen begeleiden in jouw proces van de dag.

Er is tijd & ruimte om te praten, te schrijven, te luisteren of om stil te zijn. Je kunt een plek zoeken in de prachtige tuin, bij de bossen of het water. Om te ordenen, te koesteren, te vergeten of, als je dat wil, vorm te geven aan dat wat is.

Er zijn verschillende elementen deze dag vorm zullen gaan geven, zoals een ademsessie en een vuurritueel. Tijdens deze programmaonderdelen zal er door middel van klank, voor de groep en individueel, ondersteuning en versterking worden geboden door Jetske van forSenses.

Er is koffie, thee & taart. Rond het middaguur wordt er een heerlijke biologische lunch geserveerd.

Vanaf 09.30 uur staan we klaar om je te verwelkomen, om 10:00 uur starten we het programma en rond de klok van 14.45 uur zwaaien we je uit.

Wij wensen je een dag uit duizenden en zijn er graag getuige van!

Opgave bij Al-licht.