Skip to content

Klankbad 6-10 personen

Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit activiteit is voorbij.

Klankbad 6-10 personen

Wanneer je echt helemaal wilt ontspannen en je laten meevoeren met klanken voor een innerlijke reis waarvan je zelf de regisseur bent, kan een klankbad een waardevolle ervaring zijn. De klanken kunnen invloed hebben op je lichaam, herinneringen en emoties. Door de klanken kan het denken op de achtergrond gebracht worden, zodat er meer ruimte komt voor het voelen, lichaamswaarneming en het ‘zijn’. Ze kunnen zorgen voor spierontspanning en stressreductie.

5 juli 2022 om 19:30 20:30

Tijdens een klankbad worden naast de verschillende soorten klankschalen, gong en Saphir-chimes o.a. ook de rainmaker en oceandrum ingezet. Daarnaast worden er ook stiltes gecreëerd.

Het klankbad duurt ongeveer een uur.

Afhankelijk van de locatie (binnen of buiten) en het weer, is het dragen van gemakkelijk zittende kleding en warme sokken aan te raden. Het is belangrijk dat je comfortabel ligt. Een ligmatje of stretcher (dat wat je voorkeur heeft), kussens en een deken breng je zelf mee.
Na afloop kun je genieten van een kopje thee of water. Wanneer daar behoefte aan is, is er na afloop ruimte je ervaringen met elkaar te delen.

In de boomgaard is er ruimte om in een groep van 6-10 personen een Klankbad te ontvangen. Bij regenachtig weer wordt het klankbad binnen in de yogazaal georganiseerd.

Afhankelijk van de locatie (binnen of buiten) en het weer, is het dragen van gemakkelijk zittende kleding en warme sokken aan te raden. Houdt er rekening mee dat je lichaam snel afkoelt wanneer je een uur ontspannen ligt. Het is belangrijk dat je comfortabel ligt. Een ligmatje of stretcher (dat wat je voorkeur heeft), kussens en een deken breng je zelf mee.
Na afloop kun je genieten van een kopje thee of water. Wanneer daar behoefte aan is, is er na afloop ruimte je ervaringen met elkaar te delen.

Aanmelden en afmelden kan tot 48 uur voor aanvang.
Het ‘Klankbad voor groepen’ kan doorgaan bij minimale opgave van 6 personen. Wanneer het klankbad onverhoopt geen doorgang kan vinden wordt je telefonisch op de hoogte gebracht. Het is dan mogelijk aan te sluiten op een van de volgende geplande klankbaden of (bij vooruitbetaling) restitutie van het inschrijfgeld.

€20 p.p.

forSenses

+31(0)612839561